Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Selecteer een pagina

Wie is Ellen

CANON EOS M5 SHOOTER
portretfotografie | newborn |senior | kind | huisdier

 

portfolio

hoe het is begonnen

In 2016 ben ik het project Senioren in Beeld gestart met de bedoeling een paar maanden senioren te fotograferen.

Uiteindelijk heb ik in 2017 en 2018 ook nog prachtige senioren vast mogen leggen.

En zo is mijn passie voor fotografie gaan groeien.

Inmiddels een andere camera rijker, twee exposities verder heb ik veel ervaring opgedaan bij het maken van vooral portretten.

Mijn voorkeur gaat uit naar het fotograferen van mensen. Of het nu gaat om een pasgeborene of een 100-plusser. Dat wat mij aantrekt in een mens zijn de emoties. Deze emoties in de vorm van blijdschap of verdriet, deze wil ik vastleggen in mooie foto’s.

amateur maar tòch prof

Ben een fanatieke amateurfotograaf die met veel passie en heel veel gevoel mensen op de gevoelige plaat kan vastleggen. In bijna twee jaar tijd heb ik veel geleerd door veel te fotograferen. En veel ervaring opgedaan.

Soms spreek ik mensen aan op straat waarvan ik denk, die zou ik graag voor mijn lens willen.

Om meer achtergrond en kennis op te doen en om mij technisch te verbeteren, heb ik enkele lessen gevolgd bij vakfotograaf  Gea Veenstra in Haulerwijk.

Digital Art

Naast het fotograferen maak ik ook kunst op in Adobe Photoshop CC2019. Ik schilder als het ware zondere kwast en ik maak collages zonder een schaar of lijm te gebruiken. Bij het digitaal schilderen in Adobe Photoshop CC2019 werk je hoofdzakelijk in lagen en deze lagen breng je weer bij elkaar. Dit geldt ook voor het maken van digitale collages. Je knipt – kopieert en plakt.

Mijn Digital Art wordt hoofdzakelijk gedrukt op Forex (hadr geschuimd PVC). De paintings hebben een afmeting van max. 80cm x 80cm en de collages 40cm x 40cm. Uiteraard kan dit aangepast worden naar jouw wensen.

Heb je belangstelling neem dan contact met mij op door dit formulier in te vullen.

recent werk

Evelyn van Buizen

 

Roelie Jonker

 

 

Kyra Esmee Zwart

 

 

Cindy van Es

 

 

Bouchra Ifrasan

 

 

Esther Winter & Tatiana de Jong

 

 

Prince

our redhair cat

 

Anna Paulina

da Lima – Latumeten

my beautiful mother (85 years)

 

Daniëlla Albertina Nauta

 

 

Luca Novara

my dear husband

 

Van der Zee Women