Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
06 - 20 14 21 38 info@ellennovaradalima.nl
Selecteer een pagina

Ruim binnen de tijd klaar!

Het heeft even geduurd, maar mijn website is klaar. Gebouwd met het Divi Theme van Elegant Themes.
Wat is er sindsdien toch veel gebeurd. Heb mijn nieuwe logo zelf ontworpen, strak, eenvoudig en met een accentkleur #fde943 en diverse kleurschakeringen. Ben er heel tevreden over.

Mooi rood is Mooi!

Inmiddels ben ik een nieuw project gestart of beter gezegd weer opnieuw gestart. Het project heet deze keer Mooi rood is Mooi!Heb via Social Media-kanalen oproepen geplaatst, zodat men zich hiervoor kunnen opgeven. Het begin is er. De eerste vier roodharigen staan al op de website in mijn Portfolio. Heb het superdruk met het fotograferen, waar ik heel blij mee ben. De agenda staat aardig volgeboekt.


Adobe Photoshop CC2018

Deze week weer het maken van digital art opgepakt. Het digitaal creëren van kunst op de computer is voor mij een uitklep waarbij ik ontzettend kan relaxen. Van een paar foto’s stukjes knippen en plakken, laag over laag plaatsen totdat er een kunstwerk ontstaat. Ooit hoop ik met dit werk een expositie ergens te mogen hebben.

 

Drukke dagen

De komende dagen/weken staan in het teken van fotograferen. Op de agenda staan jongens en meisjes die ik ergens ben tegengekomen en waarvan ik vind dat ze fotogeniek zijn. Dit zal dus moeten blijken of ik hierin mijn gelijk krijg. Deze week mag ik een heel kappersteam op de foto zetten. Een spannende uitdaging die ik graag aanga. Kijken of ik het überhaupt kan en voor mijzelf gaan bekijken waar mijn grenzen liggen.

Heb er zin in!

Al met al druk druk druk, maar gezellig druk. De drukte die ik zelf creëer, waarbij ik mij helemaal mag laten gaan in de fotografie. Intussen blijf ik creaties in Photoshop CC2018 maken, want dat is net een verslaving. Hoop elke dag een digital art te kunnen maken.

Tot snel!
creatieve groet,
Ellen