Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Selecteer een pagina

Ferdy Korpershoek

Een post met alle aandacht voor Ferdy Korpershoek. Al zoekend naar een goede uitleg voor het bouwen van mijn website, kwam ik per toeval via Elegant Themes waar ik mijn thema Divi Theme heb gekocht, Ferdy zijn tutorial tegen. Zoals bij vele tutorials kijk en luister ik. Bij de tutorial van Ferdy ging het anders. Door de combinatie van uitleg en de prettige stem ben ik wat langer blijven hangen, totdat ik tot de conclusie was gekomen mijn website te bouwen volgens de tutorial van Ferdy met natuurlijk mijn eigen inbreng. En ik moet zeggen, het ziet er gelikt uit!!

Divi Theme van Elegant Themes

Dankzij de tutorial op YouTube van Ferdy Korpershoek heb ik nu bijna mijn website klaar. Je leest het goed.. bijna. Er zullen nog een paar pagina’s gemaakt moeten worden. Het begin is er! Big thumbs up voor Ferdy. Ook al lijkt het allemaal heel simpel om jouw eigen website met de Divi Theme – Elegant Themes te bouwen, maar je moet het wel zelf doen. Door veel geduld en veel fouten maken tijdens het bouwen van mijn site, is er altijd Ferdy die je de boost geeft om vooral door te gaan en het niet op te geven.

Online met Divi Theme

Het bouwen met Divi Theme geeft mij de mogelijkheid om het uiterlijk van mijn website zo te maken zoals ik ‘m zelf wil. Van indeling tot kleurstelling, alles kan met Divi Theme. Ferdy heeft een fijne stem om naar te luisteren en geeft goed advies en voorbeelden hoe mooi jouw website er aan het einde uit kan zien.