Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
06 - 20 14 21 38 info@ellennovaradalima.nl
Selecteer een pagina

Mooi rood is Mooi!

Nu een week na mijn oproep komt het project Mooi rood is Mooi! beetje bij beetje op gang. Op Facebook heb ik een oproep geplaatst om zich op te geven. Veel hebben hierop gereageerd of zijn getagd, maar ik wil graag zien dat mensen zich ook daadwerkelijk bij mij opgeven om gefotografeerd te worden.

Het opgeven kan nog steeds door mij te mailen of een PB te sturen via Facebook. We bespreken allerlei dingen door en vervolgens maken we een afspraak voor de shoot. Deze wordt bij mij thuis gehouden op 12 hoog.

Ben jij zelf een mooie redhair of ken je iemand,
GEEF JE OP!